Select Page

Leuke kinderboeken 9 jaar

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Leuke kinderboeken 9 jaar

Ontdek de leuke kinderboeken voor lezers van 8 of 9 jaar en ouder in ons aanbod. Zoek spannende, grappige of leerrijke boeken online of kom op ontdekkingstocht in onze winkel in Mechelen. Boekhandel Pardoes is de specialist in kinder- en jeugdboeken. Bij ons vind je dan ook toffe boeken voor kinderen van elke leeftijd, van baby tot tiener.

Boekenwinkel in Mechelen

 

Honderden leuke kinderboeken voor lezers van 9 jaar oud

Ben je op zoek naar leuke kinderboeken voor je zoon of dochter van 8 of 9 jaar oud? Dan loont het de moeite om ons aanbod voor lezers tussen 8 en 9 jaar te bekijken. Hier vind je boeken en strips, aangepast aan het leesniveau van jouw kind of kleinkind. Laat je kind bijvoorbeeld zijn leeskunsten oefenen met de avontuurlijke boeken van Dolfje Weerwolfje. Of laat de fantasie van je kind de vrije loop met Geronimo Stiltons Fantasia boeken. Ook echte klassiekers als de leuke kinderboeken van Annie M.G. Schmidt, Roald Dahl en Marc de Bel zijn geschikt voor lezers van 8 en 9 jaar oud. Voor de fans zijn er ook verschillende stripreeksen te vinden in het aanbod van onze Belgische boekhandel. Denk daarbij aan Suske en Wiske, F.C. De Kampioenen en Skylanders, of wat dacht je van de grappige Smiley boeken?

 

Laat jouw boeken thuis leveren

Al deze leuke kinderboeken voor lezers van 8 en 9 jaar oud vind je in onze winkel en webshop. Online bestel je ze al in enkele klikken waarna ze snel bij je thuis worden geleverd. Zo geniet jouw kind binnen een mum van tijd van zijn of haar nieuwe boek. Heb je nog vragen of zoek je een bepaald boek? Bel dan 015 71 56 50 of vul het contactformulier in. Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je altijd de laatste nieuwtjes over de favoriete boeken van je kind.