Select Page

Boekhandel in België

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Boekhandel België

De leukste boekhandel voor kinder- en jeugdboeken in België vind je in Mechelen. Bij Boekhandel Pardoes vind je leuke en educatieve boeken voor kinderen en tieners. Bekijk het aanbod online of in de winkel en ontdek snel het nieuwe, favoriete boek van jezelf en je kind. Wedden dat onze online boekenwinkel heeft wat je zoekt?

Boekenwinkel in Mechelen

Boekhandel met boeken voor elke jonge lezer in België

Boekhandel Pardoes, een online boekenwinkel met een vestiging in Mechelen, staat in België bekend als boekenwinkel met een groot aanbod aan de betere kinderboeken en jeugdboeken. Ben je op zoek naar leuke voorleesverhaaltjes voor het slapengaan van je kinderen of kleinkinderen? Of is jouw jongvolwassene op zoek naar een spannend avontuur in de vorm van een young adult boek? Boekhandel Pardoes heeft klassiekers zoals de boeken van Roald Dahl en Harry Potter, maar ook auteurs uit België en Nederland vind je terug in onze online boekenwinkel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Dirk Bracke, Marc de Bel en Annie M.G. Schmidt. Elke grote en kleine lezer vindt hier dus wel zijn favoriete genre en schrijver terug.

Speur naar boeken in onze winkel of online

Breng ons een bezoek en snuister rond in onze boekhandel van meer dan 120 vierkante meter vol met leuke boeken, spelmateriaal en meer. Onze deuren staan van maandag tot en met zaterdag voor je open. Wist je trouwens dat je de boeken uit onze boekhandel ook online bestelt en in België aan huis laat leveren? Heb je nog vragen over bestellen bij onze online boekenwinkel? Stuur een e-mail naar mechelen@boekhandelpardoes.be of bel dan 015 71 56 50 of schrijf je in op onze nieuwsbrief.