Kinderboeken

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Kinderboeken

Ben je op zoek naar kinderboeken voor peuters of voor de jonge lezer die zelfstandig leert te lezen? Bij Boekhandel Pardoes vind je honderden populaire kinderboeken voor alle leeftijden. Blader online door ons aanbod of ga op verkenning in onze winkel in Mechelen. Bij ons vind je altijd een leuk boek om samen met je koter van te genieten.

Boekenwinkel in Mechelen

 

Maak een ontdekkingsreiziger van je kind met onze kinderboeken voor peuters

Peuters zijn nog volop bezig de wereld te verkennen en zich te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om kinderen van deze leeftijd voldoende te stimuleren. Vind jij net als ons dat er geen betere en leukere manier is om te leren dan via een boek? Dan heb je geluk! Je vindt namelijk heel wat leuke boeken voor peuters in ons gamma. Zingt jouw kind of kleinkind graag? Dan geniet je vast van een liedjesboek. Voor wie niets liever doet dan alles met de handen verkennen, zijn er ook leuke voelboeken. Of kies voor kinderboeken vol met kleurrijke tekeningen of actieve speelboeken voor peuters. Natuurlijk zijn er ook interactieve kinderboeken voor peuters, zoals geluidenboeken, weetjesboeken en boeken over potjestraining. Zo maak je van jouw peuter een echte, onbevreesde ontdekkingsreiziger die klaar is om de wereld te verkennen.

Populaire kinderboeken voor kleine en grote lezers kopen in Mechelen

Is jouw kind of kleinkind helemaal klaar om zelfstandig te lezen? Of zoek je leuke boeken om ’s avonds voor het slapengaan te lezen? Dan vind je hier heel wat populaire kinderboeken. Wat dacht je van de klassiekers als Mathilda van Roald Dahl of Pluk van de Petteflet van Annie M.G. Schmidt? Of is je kleine lezer een grote fan van de populaire Geronimo Stilton kinderboeken? Natuurlijk zijn er ook leuke spelletjesboeken, luisterboeken en strips zoals Junior Suske en Wiske. Is je kind een echte curieuzeneus vol met vragen? Dan sta je dankzij het Grote vraag en antwoordboek nooit meer met je mond vol tanden.