Select Page

Kinderboeken voor peuters van 2 jaar

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Kinderboeken 2 jaar

Zoek jij leuke kinderboeken voor jouw kindje van 2 jaar? Bekijk dan het aanbod van boekhandel Pardoes in Mechelen. Wij zijn gespecialiseerd in de betere kinder- en jeugdboeken. Lezers van alle leeftijden vinden bij ons het perfecte boek om de wereld te ontdekken of om bij weg te dromen!

Boekenwinkel in Mechelen

Laat je baby de wereld ontdekken met kinderboeken tot 2 jaar oud

Speciaal voor baby’s en jonge kinderen die de wereld nog volop moeten ontdekken, hebben wij de categorie kinderboeken van 0 tot 2 jaar oud. Je vindt er bijvoorbeeld flapjesboeken en voelboeken, speciaal aangepast aan die grijpgrage kinderhandjes. Ook bestaan er voor kinderen tot 2 jaar leuke kinderboeken met grote prentjes, geluiden en zelfs buggyboekjes. Deze laatste zijn perfect om je peuter te prikkelen tijdens een rit in de buggy of een verblijf in de babybox. Lees jij je zoon of dochter elke avond een verhaaltje voor het slapengaan? Dan ben je vast op zoek naar enkele nieuwe boeken speciaal voor oogappels van 2 jaar oud. Ook hiervan vind je een ruim aanbod in onze kinderboekenwinkel en -webshop.

Ontdek onze leuke boeken en bestel

Bekijk snel het aanbod voor kinderen tot 2 jaar en bestel je kinderboeken met enkele klikken online. Een bezoek aan onze winkel in Mechelen loont natuurlijk ook altijd de moeite. Ook scholen en leerkrachten vinden bij ons hun gading met leuke boeken voor peuters vanaf 2 jaar oud. Op vertoon van je lerarenkaart, krijg je bovendien korting bij Boekhandel Pardoes. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan op het e-mailadres mechelen@boekhandelpardoes.be, het nummer 015 71 56 50 of via het contactformulier.