Kinderboeken 2 jaar

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Kinderboeken 2 jaar

Zoek jij boeken voor jouw kind van 2 jaar, van 5 jaar of van een andere leeftijd? Bekijk dan het aanbod van boekhandel Pardoes in Mechelen. Wij zijn gespecialiseerd in de betere kinder- en jeugdboeken. Lezers van alle leeftijden vinden bij ons het perfecte boek om de wereld te ontdekken of bij weg te dromen.

Boekenwinkel in Mechelen

 

Kinderboeken speciaal voor kinderen tussen 2 en 5 jaar oud

Lees jij je zoon of dochter elke avond een verhaaltje voor het slapengaan? Dan ben je vast op zoek naar enkele nieuwe boeken speciaal voor kinderen rond de 5 jaar oud. Speciaal voor kinderen van de leeftijdscategorie 2 tot 5 jaar, vind je bij ons heel wat leuke en leerrijke kinderboeken. Laat je kleuter al spelend leren met de Kleuterquiz boeken of leer hem of haar nieuwe woorden met een leerrijk prentenboek. Je begeleidt je koter ’s avonds vlot naar dromenland met de avonturen van Jip en Janneke. De mogelijkheden van boeken voor kleuters tussen 3 en 5 jaar oud lijken wel eindeloos.

 

Laat je baby de wereld ontdekken met boeken voor kinderen tot 2 jaar oud

Speciaal voor baby’s en jonge kinderen die de wereld nog volop moeten ontdekken, hebben wij de categorie kinderboeken van 0 tot 2 jaar oud. Je vindt er bijvoorbeeld flapjesboeken en voelboeken, speciaal aangepast aan die grijpgrage kinderhandjes. Ook bestaan er voor kinderen tot 2 jaar leuke boeken met grote prentjes, geluiden en zelfs buggyboekjes. Deze laatste zijn perfect om je peuter te prikkelen tijdens een rit in de buggy of een verblijf in de babybox.