Select Page

Boekhandel in Mechelen en boekenwebshop

Bij Boekhandel Pardoes in Mechelen vind je de leukste kinderboeken en tienerboeken. Ben jij op zoek naar leuke voorleesverhalen voor je kleine kinderen? Of zit jouw zoon of dochter altijd met de neus in een spannend of grappig boek? Dan vind je in onze kinderboekenwinkel en boekenwebshop het perfecte boek waarmee jouw kinderen weer helemaal kunnen wegdromen en hun verbeelding aan het werk zetten. Ontdek dus snel het aanbod van onze boekenwebshop met de leukste kinderboeken!

Boeken voor elke lezer in onze boekhandel te Mechelen

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij kinderboekenwinkel Pardoes in Mechelen in hun zoektocht naar het perfecte boek, hetzij een grappig of net een leerrijk boek. Hier vind je leuke voorleesboekjes voor peuters en kleuters, maar ook stoere verhalen voor jouw tieners. Zoek je een manier om je kinderen educatief bezig te houden op een regenachtige dag? Kies dan voor een van onze knutselboeken of speelboeken. Welk boek jouw voorkeur ook heeft, in onze boekhandel in Mechelen vind je altijd nét wat je zoekt en misschien nog wel meer. Ons aanbod bevat namelijk alles van klassiekers zoals Harry Potter tot de nieuwste uitgaves van de Warrior Cats.

Ontdek dé boekenwinkel voor kinderboeken

Boekhandel Pardoes is niet enkel een fysieke boekenwinkel, maar ook de boekenwebshop bij uitstek voor kinder- en jeugdliteratuur. In onze online boekhandel vind je namelijk alle boeken uit ons aanbod terug. Zo bestel je in enkele klikken jouw leuke nieuwe kinderboeken in onze boekenwinkel, met veilige online betaling uiteraard. Je boeken worden dan al binnen enkele dagen aan huis geleverd. Zo kan je kind of kleinkind zich snel verdiepen in zijn of haar aanwinst uit onze kinderboekenwinkel.

Bestel exemplaren uit onze boekenwebshop

Als gespecialiseerde kinder- en jeugdboekhandel, biedt Pardoes in Mechelen ook moeilijkere thema’s aan, zoals rouwverwerking en scheiding. Heb je hulp nodig bij de samenstelling van je boekenaanbod of lesmateriaal? Aarzel dan niet om onze onlineboekhandel te contacteren! Daarnaast organiseert Pardoes jaarlijks ook meer dan 200 boekenbeurzen op school. Wij brengen de boeken dus naar je toe, én de school krijgt een deel van de opbrengst. Een win-winsituatie!

Ontdek het aanbod van onze kinderboekenwinkel

In Mechelen is er een maar één adres voor de leukste kinder- en jeugdboeken: Boekhandel Pardoes. Woon je wat verder weg? Geen probleem! Dan bestel je eenvoudig in onze online boekhandel.  Ontdek snel het aanbod van onze boekenwinkel, de specialist in kinderboeken te Mechelen, en schenk je kind, kleinkind of leerlingen urenlang leesplezier aangepast aan hun leesniveau en interesses.