Select Page

Kinderboekhandel Pardoes

Stapelgek op lezen

Stapelgek op lezen. Met deze slogan moedigen we kinderen aan om hun leesplezier te (her)ontdekken. In een wereld waarin schermen een groot deel van de vrijetijdsbesteding uitmaken, is Pardoes een innoverende plek waar je naast lezen ook verhalen kunt beleven. 

Start daarom je boekenavontuur bij Pardoes. Ga op ontdekking in onze belevingsboekhandel. Je kunt klimmen in de Pardoeshut, lekker neerploffen in het voorleesbos of op boekenjacht gaan in de Young Adult Cave. Ook in bijzondere vertelmomenten, workshops en bezoeken van bekende auteurs en illustratoren willen we verhalen tot leven brengen. Iedereen van 0 tot 18 jaar (maar ook elke (groot)ouder die zich nog jong genoeg voelt :-)) kan bij ons terecht om te snuisteren in een breed en actueel aanbod aan kinder- en jeugdboeken.

 

Unieke locatie

Onze boekhandel is gevestigd in het gerenoveerde stationsgebouw van Mechelen-Nekkerspoel. Wie aankomt in station Mechelen-Nekkerspoel staat al met één voet binnen bij Pardoes.

Het stationsgebouw van meer dan 100 jaar oud is vandaag het kader geworden van onze kinderboekhandel. Tussen onze boeken kun je je vergapen aan stijlvolle trappen en authentiek meubilair. De wachtruimte voor treinreizigers werd ons Boekenkabinet. En zo kun je 100 jaar later opnieuw rustig een boekje lezen in een bijzonder kader.

 

 

 

Scholen en leerkrachten

Ben jij een juf of meester? Dan kun je bij Pardoes terecht om samen met jouw leerlingen de boekhandel te ontdekken of om voor jouw klas een verjaardagslijstje aan te leggen. Je kunt ook in samenwerking met Pardoes op jouw school een eigen boekenbeurs organiseren. Ben je op zoek naar een boek rond een specifiek thema? Dan kun je ook steeds bij ons terecht voor boekenadvies. Last but not least,  geniet je het jaar rond van 10% korting – op vertoon van je lerarenkaart – op elke aankoop in de boekhandel zelf.

Pardoes in de pers

Boekhandel Pardoes is niet enkel een boekhandel voor kinderen en jongeren. Het is zoveel meer dan dat: het is een unieke belevingswinkel, enig in zijn soort.
Uiteraard zijn wij met alle medewerkers ontzettend trots op deze prachtige locatie. Maar wij niet alleen, ook de pers en onze klanten zijn lovend over Pardoes.

Een persoverzicht en enkele mooie woorden van onze klanten vind je hier: https://www.boekhandelpardoes.be/pardoes-in-de-pers/

kinder- en jeugdboekhandel Pardoes