Select Page

Home » Scholen en leerkrachten

Scholen en leerkrachten

Kinderen op de schoolboekenbeurs

Boekenbeurs op school

Kinderboekhandel Pardoes brengt een literair festijn naar jouw school. Een volledige dag wordt de school omgetoverd tot een heuse boekenbeurs. Je leerlingen komen alles te weten over boeken in een rondleiding. Na schooltijd start de boekenverkoop. Als school deel je tot 20% in de omzet van de verkoop, afhankelijk van de omzet.

Advies op maat

Als gespecialiseerde kinder- en jeugdboekhandel, biedt Pardoes ook moeilijkere thema’s aan, zoals rouwverwerking en scheiding. Heb je hulp nodig bij de samenstelling van je boekenaanbod of lesmateriaal? Aarzel niet om ons te contacteren!

Boekenwinkel in Mechelen
Boekenwinkel in Mechelen

Verjaardagsverrassing in de klas

Laat je leerlingen trakteren met boeken.

Je kent het waarschijnlijk wel: bij elke verjaardag komen je leerlingen aanzetten met lekkers. Misschien ben jij op die zoete verrassingen wel uitgekeken? Pardoes pakt het anders aan en trakteert op boeken voor de klasbibliotheek bij elke verjaardag. Als leerkracht leg je een verlanglijstje aan. Elke jarige leerling kiest (samen met zijn mama of papa) een boek en koopt het rechtstreeks aan bij ons. De hele klas geniet van een leuk boekenmoment.

Geschenkboeken

Trakteer jouw leerlingen op een boek

Tweemaal per jaar valt onze geschenkboekenfolder bij alle scholen in de bus. Het uitgelezen moment om een grote aankoop te doen aan voordelige prijzen. Je vindt er een ruim assortiment aan boeken voor alle leerjaren van het basisonderwijs. Bekijk het volledige assortiment ook op www.geschenkboeken.be.

Boekenwinkel in Mechelen