Select Page

Pardoes in de pers

Boekhandel Pardoes is niet enkel een boekhandel voor kinderen en jongeren. Het is zoveel meer dan dat: het is een unieke belevingswinkel, enig in zijn soort.

Uiteraard zijn wij met alle medewerkers ontzettend trots op deze prachtige locatie. Maar wij niet alleen, ook de pers en onze klanten zijn lovend over Pardoes.

Pardoes in de pers:

Onze klanten over Pardoes

Dagelijks krijgen we enthousiaste klanten over de vloer. Ook heel wat jeugdauteurs komen bij ons langs, al dan niet tijdens een event.
We laten hen graag aan het woord:

  • “Een hele leuke aangename boekenwinkel met ruime keuze aan kinderboeken. Zeer vriendelijke behulpzame mensen. Een ontdekking!”
  • “Place to be voor jeugd- en kinderliteratuur. Zooo veel leuke cadeau ideetjes!!”
  • “Prachtige belevingswereld en hélémaal op kinderformaat die ook nog eens evenementen aanbiedt.. om al die redenen zou je énkel je kinderboeken hier mogen kopen 😊”
  • “Doe jezelf een groot cadeau en zet deze winkel nu meteen op je verlanglijstje! Ik zweer het je, je mond valt gewoon open. Zoiets heb je nog nooit gezien. Wat een magische kinderboekenwinkel!” Inge Bergh, jeugdauteur
  • “Un univers magique qui fait rêver et qui donne envie de lire”

Meer mooie recensies kunt u hier lezen.

Hebt u vragen over Pardoes, dan kunt u terecht bij de winkelmanager Kathleen Van Steenwinkel (Kathleen@boekhandelpardoes.be) of bij marketingverantwoordelijke Katrin Goderis (katrin@boekhandelpardoes.be). Of kom gewoon even langs!

Tot snel bij Pardoes!

Enkele impressies van de winkel:

De Pardoeshut in boekhandel Pardoes    Het leesbos in boekhandel Pardoes    De Young adult cave in boekhandel Pardoes