Select Page

Geronimo Stilton boeken

Ontdek de Geronimo Stilton boeken, geschreven door de beroemdste muis van Fantasia, bij Boekhandel Pardoes. Geronimo Stilton schreef ondertussen al verschillende series, zoals de Fantasia boeken en de Reis door de tijd boeken. Je ontdekt al deze boeken en meer in onze winkel en webshop. Lees dus snel verder en ontdek welke Geronimo Stilton boeken het beste aansluiten bij jouw leesniveau of dat van je kind(eren).

Ontdek de avonturen van Geronimo Stilton in zijn leuke boeken

De Geronimo Stilton boeken zijn immens populair bij kinderen tussen 6 en 12 jaar oud en zijn daardoor geschikt voor meer dan een leesniveau. Deze autobiografische verhalen vertellen dan ook alles over de dolle avonturen van Geronimo, een dappere en zachtaardige muis. Zo neemt hij het in de Fantasia boeken op tegen wezens als trollen en draken om het land te redden van de ondergang. Geronimo pende zijn avonturen in Fantasia al neer in meer dan tien boeken. Lezers kunnen zich de wereld van de Geronimo Stilton boeken helemaal inbeelden dankzij de prachtige, fantasierijke illustraties en de 3D-pagina’s.

Reis door de tijd of ontdek klassieke verhalen in een nieuw jasje

Geronimo Stilton is een vlijtige schrijver die zich niet beperkt tot zijn avontuurlijke Fantasia boeken. Zo schreef hij ook Reis door de tijd boeken over belangrijke gebeurtenissen en personen van vroeger. Zo bezoekt Geronimo het Wilde Westen van Amerika, de dinosauriërs in de oertijd, maar ook keizer Napoleon en piraat Sir Francis Drake. Ben je op zoek naar geschikte boeken voor de beginnende lezer? Deze behulpzame muis helpt je graag leren lezen met zijn ‘Kijk en lees’-boek. Ook schreef deze dapper muis verschillende stripboeken en hervertellingen van klassieke romans. Zo zie je maar, Geronimo Stilton schreef boeken voor elke leeftijd en elk leesniveau. Wil je jouw eigen avonturen ook neerpennen? Dat kan met een van onze mooie notitieboekjes!

Mis geen enkel avontuur van de dappere muis

Ontdek de belevenissen van Geronimo Stilton en bestel een van zijn boeken geschikt voor jouw leesniveau. Je bestelt ze al in enkele muisklikken online, waarna ze bij je thuis worden geleverd. Wil je geen enkel nieuwtje over Geronimo of van onze andere leuke kinderboeken missen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief. Bij vragen contacteer je ons op 015 71 56 50.

Resultaat 1–16 van de 143 resultaten wordt getoond