Kinderboeken 10 jaar

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Kinderboeken 10 jaar

Kinderboeken aangepast aan het leesniveau en de leefwereld van meisjes en jongens van 10 jaar, die vind je bij Boekhandel Pardoes. Online vind je net als in onze winkel in Mechelen honderden kinder- en jeugdboeken. Boekenwurmen van elke leeftijd vinden bij ons dan ook het perfecte boek. Ontdek het zelf en lees verder over ons aanbod voor jouw kind, kleinkind of leerlingen.

Boekenwinkel in Mechelen

 

Kinderboeken voor elke boekenwurm van 10 jaar kopen in Mechelen

Het aanbod kinderboeken voor lezers van 10 en 11 jaar oud bestaat uit tientallen boeken in verschillende genres. Zo vind je de boeken van de Grijze Jager en Code Lyoko voor de stoere lezer. Leest jouw kind liever over vriendschappen en grappige belevenissen? Dan hebben we kinderboeken als Dagboek van een muts en Heksen van Fantasia voor lezers van 10 jaar oud. Natuurlijk mogen de knotsgekke verhalen van Roald Dahl ook niet ontbreken. Je hebt bovendien de keuze uit losse titels voor jonge lezers of voor series van meerdere boeken voor nog meer leesplezier. Het is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod kinderboeken voor kinderen van 10 of 11 jaar oud.

Mis geen enkel boek

Heb je een leuk boek gevonden voor jouw kind of kleinkind? Bestel het dan in enkele klikken online. Je betaalt in onze webshop veilig online en ontvangt vervolgens je bestelling bij je thuis. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, blijf je trouwens altijd op de hoogte van nieuwe uitgaves en leuke nieuwtjes. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan op 015 71 56 50.