Select Page

Kinderboeken voor kinderen van 10 en 11 jaar

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Kinderboeken 10 jaar

Kinderboeken aangepast aan het leesniveau en de leefwereld van meisjes en jongens van 10 jaar, die vind je bij Boekhandel Pardoes. Online vind je net als in onze winkel in Mechelen honderden kinder- en jeugdboeken voor kinderen van 10 en 11 jaar. Boekenwurmen van elke leeftijd vinden bij ons dan ook het perfecte boek. Ontdek het zelf en lees verder over ons aanbod voor jouw kinderen, kleinkinderen of leerlingen.

Boekenwinkel in Mechelen

Kinderboeken en jeugdboeken voor elke boekenwurm van 10 of 11 jaar oud

Het aanbod aan kinderboeken voor lezers van 10 en 11 jaar oud bestaat uit tientallen boeken in verschillende genres. Zo vind je de boeken van de Grijze Jager en Code Lyoko voor de stoere lezer. Leest jouw kind liever over vriendschappen en grappige belevenissen? Dan hebben we kinderboeken als Dagboek van een muts en Heksen van Fantasia voor lezers van 10 jaar oud. Natuurlijk mogen de prachtige verhalen van Roald Dahl ook niet ontbreken. Je hebt bovendien de keuze uit losse titels voor jonge lezers of voor boekenpakketten van meerdere boeken voor nog meer leesplezier. Het is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod kinderboeken en jeugdboeken voor kinderen van 10 of 11 jaar oud.

Vind snel leuke kinderboeken online

Weet jij precies welke kinderboeken of jeugdboeken je wilt bestellen voor je (klein)kind van 10 of 11 jaar? Dan vind je deze boeken heel snel dankzij de zoekfunctie in onze online shop. Ook wie nog niet goed weet welke jeugdboeken te bestellen, vindt in de categorie voor kinderen tot 11 jaar gemakkelijk een geschikt boek. Alle boeken van onze boekhandel zijn namelijk verdeeld in genres als fantasy, humor, romantisch en meer. Zo vind je altijd populaire jeugdboeken die jouw kind van 10 of 11 jaar kunnen bekoren.

Bestel je nieuwe kinderboeken

Heb je leuke jeugdboeken gevonden voor jouw kind of kleinkind van 10 of 11 jaar oud? Bestel ze dan in enkele klikken online. Je betaalt in onze webshop veilig online en ontvangt vervolgens je bestelling bij je thuis. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, blijf je trouwens altijd op de hoogte van nieuwe uitgaves en leuke nieuwtjes. Heb je nog vragen? Kom langs in Mechelen of contacteer ons op mechelen@boekhandelpardoes.be of 015 71 56 50.