Select Page

Dagboek van een muts

Ontdek de avonturen van blunderkoningin Nikki Maxwell in Dagboek van een muts. De Amerikaanse auteur Rachel Renée Russel schreef al meer dan tien boeken over de grappige ervaringen en hechte vriendschappen van dit personage. Bestel ze in enkele muisklikken bij Boekhandel Pardoes in Mechelen en ontdek er alles over in deze populaire tienerserie voor meisjes en jongens vanaf 10 jaar.

Dagboek van een muts: het grappige verhaal van Nikki Maxwell

Het leven van Nikki Maxwell verandert drastisch wanneer haar vader besluit haar naar een chique eliteschool te sturen. Nikki voelt zich namelijk helemaal niet thuis tussen al die hippe tieners en maakt dan ook snel een rivaal: Mackenzie. Dan is er nog de knappe Brandon, die Nikki amper ziet staan. Ontdek hoe het Nikki vergaat in het Dagboek van een muts. Je zult al snel buikpijn krijgen van het lachen bij de knotsgekke avonturen en blunders van dit hoofdpersonage. De pret houdt bovendien niet op. Er bestaan namelijk al meer dan tien boeken van de serie Dagboek van een muts, allemaal verkrijgbaar in onze webshop.

Bestel snel jouw exemplaar

Alle boeken van een Dagboek van een muts bestel je in enkele klikken online. Start met het eerste boek, of bestel meteen het volledige boekenpakket, en plaats je keuze in het winkelmandje. Wanneer je klaar bent, betaal je veilig online en worden jouw boeken binnen enkele dagen geleverd. Wil je weten wanneer het volgende Dagboek van een muts uitkomt? Of wanneer het volgende boek van de serie Het leven van een loser verschijnt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Bij vragen, bereik je ons op het nummer 015 71 56 50.

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond