Select Page

Het leven van een loser

Ontdek de hilarische avonturen van Bram Botermans in de Het leven van een loser boeken. Deze humoristische serie is perfect voor de jonge lezer die houdt van grappen en grollen. Verdiep je ook in het leven van Bram en bestel de boeken van Het leven van een loser bij Boekhandel Pardoes, dé kinderboekhandel in Mechelen.

Beleef uren leesplezier met Het leven van een loser in dagboekvorm

Het leven van een loser is een serie geïllustreerde dagboeken van Bram Botermans. Bram baant zich al struikelend een weg door het leven. Deze antiheld houdt dan ook al zijn blunders, avonturen en overige belevenissen bij in zijn eigen dagboek, inclusief hilarische tekeningen en cartoons. Je krijgt ongetwijfeld buikpijn van het lachen na het lezen de Het leven van een loser boeken. De auteur Jeff Kinney schreef ondertussen al meer dan tien van deze boeken voor jonge lezers in de serie Het leven van een loser. Zo blijf je helemaal op de hoogte van Brams belevenissen en blijf je maar lachen.

Ontdek ons aanbod

Het leven van een loser is een kleine greep uit ons aanbod kinder- en jeugdboeken. Je vindt deze en nog veel meer boeken in onze winkel in Mechelen of online. Wacht dus niet langer en zoek vandaag nog dat nieuwe boek waarmee je kind urenlang kan wegdromen. Zoals bijvoorbeeld de boeken van De waanzinnige boomhut. Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwe boeken. Contacteer ons op 015 71 56 50 als je vragen hebt over ons aanbod of onze winkel.

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond