Select Page

De waanzinnige boomhut

Alles is mogelijk in boeken van de De waanzinnige boomhut. Wil jij ook de knotsgekke avonturen van Andy en Terry beleven in de boomhut met dertien dolle verdiepingen die de verbeelding te boven gaan? Bestel dan snel jouw exemplaar van dit dolle boek en de andere boeken van De waanzinnige boomhut voor kinderen vanaf 8 jaar bij Boekhandel Pardoes.

Ga op ontdekking in de boeken van De waanzinnige boomhut

In boeken van De waanzinnige boomhut volg je de avonturen van Andy en Terry, die wonen in een waanzinnige boomhut met dertien buitengewone verdiepingen. Zo heeft deze boomhut een eigen bowling, een haaientank, een geheim laboratorium en veel meer. Andy en Terry beleven er dan ook de wildste avonturen. De boeken van De waanzinnige boomhut zitten vol humor en speelse tekeningen. Wacht dus niet langer en ga zelf op ontdekking in de boomhut. Bestel nu jouw exemplaar van De waanzinnige boomhut met 13 verdiepingen online in onze webshop met populaire kinderboeken. Ontdek ook hoe de boomhut blijft groeien, tot wel 65 verdiepingen en hoger vol met knotsgekke zaken en belevenissen.

Vind jouw nieuwe boeken in de winkel of online

De boeken van deze serie vind je in onze winkel in Mechelen met nog veel meer leuke kinderboeken. Denk hierbij aan de Warrior Cats boeken, Het leven van een loser en nog veel meer. Natuurlijk bestel je deze ook eenvoudig online. Wil je op de hoogte blijven van de boeken in ons aanbod? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel boek van de waanzinnige boomhut. Heb je nog vragen? Bel dan naar het nummer 015 71 56 50 of vul het contactformulier in.

Toont alle 11 resultaten