Select Page

Boekenpakket kopen

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Boekenpakket kopen

Een boekenpakket kopen bij Boekhandel Pardoes in Mechelen is kiezen voor een pakket boordevol plezier voor jouw kind of kleinkind. De pakketten zijn ideaal om een (verlengde) schoolvakantie door te komen. Als boekenhandel gespecialiseerd in kinder- en jeugdboeken bieden we je (klein)kind urenlang leesplezier in de vorm van grappige, spannende en avontuurlijke boeken. Wat voor boeken wil jij kopen in jouw boekenpakket?

Boekenwinkel in Mechelen

Bij ons kan je altijd een leuk boekenpakket kopen voor je kind

Kinderen van elke leeftijd en met elke interesse kunnen bij ons een leuk boekenpakket kopen. Zoek je bijvoorbeeld een pakket met boekjes van Rikki voor jouw koter? Of wil je jouw tiener verrassen met een leuk boekenpakket vol young-adultboeken? Naast een boekenpakket met leuke leesboeken, kan je ook andere soorten pakketten kopen. Denk hierbij aan samenleesverhaaltjes, kleur- en doeboeken en breinbrekende puzzelboeken. Zo is er voor ieder kind wat wils in het digitaal aanbod van onze Belgische boekenhandel. Een boek is bovendien het perfecte verjaardagscadeau voor je kind of kleinkind dat houdt van lezen!

Ontdek ons assortiment

Wil je voordelig een pakket kopen voor jouw kind? Deze en vele andere boeken kan je eenvoudig online kopen in onze webshop, maar ook in onze winkel in Mechelen. Ontdek ons veelzijdige aanbod aan boeken voor kinderen van alle leeftijden en plaats een bestelling in onze webshop! Heb je nog vragen over ons assortiment of onze service? Stel ze dan via het e-mailadres mechelen@boekhandelpardoes.be, het contactformulier of bel naar 015 71 56 50.