Select Page

Rikki kinderboeken

Alle Rikki kinderboeken vind je in het aanbod van Boekhandel Pardoes in Mechelen en in onze webshop. Als boekhandel specialiseren we namelijk in boeken voor kinderen van alle leeftijden waardoor je bij ons altijd leuke boeken vind voor jouw (klein)kinderen. Wil jij boekjes van Rikki kopen voor je kleintje? Ontdek dan snel ons aanbod!

Alle Rikki kinderboeken vind je bij ons

De kinderboeken van Rikki zijn echte klassiekers die elke oogappel kan bekoren. Van verhaaltjes over stoere Rikki als ridder tot feestelijke boekjes over Rikki’s ontmoeting met Sinterklaas. De kinderboeken van het personage zijn verkrijgbaar in heel wat thema’s. Zo is er altijd wel een verhaal dat aansluit bij de leefwereld van je kleuter. Onderstaande boekjes blijven bijvoorbeeld topfavoriet bij de allerkleinsten:

  • Rikki aan zee
  • Rikki en de tuin van opa
  • Ridder Rikki
  • Rikki wil een kerstboom

Bovendien vormen deze toffe verhaaltjes met leuke prentjes het perfecte voorleesverhaaltje voor het slapengaan. Wist je trouwens dat je de Rikki kinderboeken bij ons ook als boekenpakket kunt kopen? Zo krijg tegen een voordelige prijs meerdere boeken in een keer.

Plaats je bestelling veilig in onze webshop

Wil je de boeken van Rikki kopen voor jouw kind of kleinkind? Dat kan heel eenvoudig in onze webshop. Maak een selectie uit ons uitgebreide assortiment, betaal veilig online en ontvang je bestelling binnen enkele werkdagen bij je thuis. Natuurlijk zijn jij en je kind ook van harte welkom in onze boekenwinkel in Mechelen. Aarzel bovendien niet om te mailen naar mechelen@boekhandelpardoes.be of te bellen naar 015 71 56 50 met vragen over ons assortiment.

Resultaat 1–16 van de 31 resultaten wordt getoond