Select Page

Smiley boeken

Ontdek de leuke Smiley-boeken bij Boekhandel pardoes, de boekhandel en webshop voor kinder- en jeugdboeken. Van grappige moppenboeken zoals de Smiley-reeks tot boeken vol avontuur en plezier; elke lezer vindt bij ons een geschikt boek!

Uren lachplezier met de grappige Smiley-boeken

Ben jij op zoek naar een boek dat jou en je vrienden urenlang doet lachen van plezier? Dan zijn de Smiley-boeken perfect voor jou! Deze serie bevat namelijk verschillende boeken gevuld met de beste moppen, grappen en grollen. Neem de Smiley-boeken mee naar school en doe je vrienden lachen met de beste moppen. Naast moppenboeken vind je nog heel wat andere soorten boeken van Smiley. Denk hierbij aan humoristische leesboeken, nu verkrijgbaar als boekenpakket! Ook interactieve vriendenboekjes, dagboeken en doeboeken kan je eenvoudig online kopen bij Boekhandel Pardoes. Wil je nog meer lol beleven met je vrienden? Van de Smiley-boeken zijn nu ook leuke spelletjes beschikbaar, zoals het colour game en een kwartet. Met al deze Smiley-producten beleef je de tijd van je leven met je vrienden.

Bestel jouw boeken online

Voor urenlang plezier met je vrienden of familie bestel je de leuke Smiley-boeken online bij Boekhandel Pardoes, de boekenwebshop voor jeugdliteratuur. Ontdek zeker ook de andere grappige boeken in ons aanbod, zoals De waanzinnige boomhut en Het leven van een loser. Ben je op zoek naar een bepaald boek? Of heb je vragen? Aarzel dan niet om ze stellen via het contactformulier of bel naar 015 71 56 50.

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond