Select Page

Home » Eerste lezers

Onze leren lezen boekjes

Bij Boekhandel Pardoes, gevestigd in Mechelen, koop je de allermooiste leren lezen boekjes voor je kleinste spruit. Natuurlijk leren je kinderen lezen op school, maar kleine boekenwurmpjes gaan ook vaak na de schooluren graag aan de slag om te leren lezen. Ben je op zoek naar een leerrijk leesboek dat geschikt is voor het 1ste leerjaar? Of willen je kinderen beter kunnen lezen in het tweede leerjaar? Bekijk snel ons aanbod online of kom langs bij onze winkel om onze leren lezen boekjes te ontdekken.

Ga samen op ontdekking met leren lezen boekjes

Leren lezen is een van de allerbelangrijkste dingen die je je kind kunt leren. Met onze leren lezen boekjes zet je alvast een stap in de goede richting. Wil je de leesvaardigheden van je oogappel wat aanscherpen? Ga samen aan de slag met onze leesboeken voor kinderen in het 1ste leerjaar. Lees het eerste hoofdstukje voor, daarna kan je kind het zelf proberen. Controleer na elk hoofdstuk of je kind helemaal begrepen heeft waar de leren lezen boekjes voor het tweede leerjaar nu eigenlijk om gaan. Blijf zelf nog pagina’s voorlezen uit de leren lezen boekjes, zo blijven je kids langer aandachtig.

Ontdek ons aanbod aan leerrijke boekjes

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een leesboek voor het 1ste leerjaar: wij hebben een groot aanbod aan leren lezen boekjes beschikbaar, ook voor het tweede leerjaar! Van alfabet-doeboeken, prachtige bedtijdverhalen, strips van De Buurtpolitie tot Verhalen voor gevoelige oortjes, bij Boekhandel Pardoes in Mechelen vind je wat je zoekt. Ook vind je bij ons:

Maak je keuze online of kom langs om de leesboeken voor het 1ste leerjaar zelf te bekijken.

Heb je nog vragen? Contacteer ons!

Wil je graag meer weten over onze leren lezen boekjes of doeboeken om beter te kunnen lezen in het tweede leerjaar? Wij staan altijd voor je klaar met boekenadvies. Contacteer ons gerust via het e-mailadres mechelen@boekhandelpardoes.be, het telefoonnummer 015 71 56 50 of laat je gegevens achter via het handige online contactformulier. Bij ons shopt u het perfecte leesboek voor kinderen in het 1ste leerjaar!