Select Page

Zoek je een prentenboek?

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Prentenboek

Met een mooi geïllustreerd prentenboek prikkel je de fantasie van je allerkleinsten. Wij van Boekhandel Pardoes, met een vestiging in Mechelen, zijn ervan overtuigd dat het nooit te vroeg is om van je kinderen echte boekenwurmpjes te maken. Een prentenboek kopen is alvast een goede stap! Ontdek ons assortiment en geniet van urenlang leesplezier samen met het gezin.

Boekenwinkel in Mechelen

Geniet samen met je kind van een prentenboek

Een prentenboek is zoveel meer dan gewoon naar mooie plaatjes kijken. Het is de perfecte manier om samen te genieten van wat welverdiende quality time. Toch mag ook het educatieve aspect van het prentenboek niet onderschat worden. Je kinderen pikken snel woorden op, ontwikkelen taalvaardigheden en ook de emotionele skills worden aangescherpt. Ben je eerder op zoek naar een ontdekboek of boekje voor peuters? Of wil je je kinderen verrassen met een boekje om te leren lezen? Ook dat hebben we in ons aanbod!

Bestel je nieuwe boeken online

Kom langs bij Boekhandel Pardoes in Mechelen of bestel simpelweg nieuwe boeken online. Wij hebben de leukste kinderboeken te koop. Heb je nog vragen over onze boeken? Neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier, via het e-mailadres mechelen@boekhandelpardoes.be of via het telefoonnummer 015 71 56 50. Onze boekenliefhebbers staan klaar om je te helpen met je bestelling.