Select Page

Verras je kind met een ontdekboek

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Ontdekboek

Ben je op zoek naar een origineel ontdekboek voor urenlang creatief plezier? Dan zit je goed bij Boekhandel Pardoes, gevestigd in Mechelen. Onze mooie boeken zijn perfect om gewoon in te kijken, te zoeken en letterlijk te ontdekken. Prikkel de nieuwsgierigheid van de kleinste lezer in huis en bestel meteen je favoriete kinderboeken online.

Boekenwinkel in Mechelen

Leer je kind beter lezen met een ontdekboek

Een ontdekboek is niet alleen een goed alternatief voor een namiddag op de tablet, het levert ook nog eens een intellectuele bijdrage. Door te speurneuzen en woorden te koppelen aan plaatjes, leert je kind meteen ook beter lezen. Kortom, een ontdekboek combineert amusement met educatie! Ontdek ons aanbod aan prachtig geïllustreerde boeken en ga samen op ontdekkingsreis. Ook voor prentenboeken en leren lezen boekjes zit je goed bij ons. 

Bestel de nieuwste boeken handig online

Wil je je (klein)kind verrassen met een fantasierijk ontdekboek? Kom langs bij Boekhandel Pardoes in Mechelen of plaats je bestelling veilig en snel online. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met de verzending van je boekenpakket. Bij vragen staan we voor je klaar met boekenadvies op maat. Bel naar het nummer 015 71 56 50 of stel je vraag via mechelen@boekhandelpardoes.be of het online contactformulier.