Select Page

Home » Jeugdboeken

Alle young adults boeken

Een ruim aanbod aan jeugdboeken voor alle leeftijden en lezers tot 16 jaar, dat is wat je vindt bij Boekhandel Pardoes. Zowel in onze winkel in Mechelen als online vind je bij ons altijd de beste en nieuwe jeugdboeken voor jonge lezers tot 16 jaar. Lees verder en misschien vind jij wel het nieuwe favoriete boek van jouw kind, kleinkind of leerling.

Welke jeugdboeken wil jij ontdekken met jouw jonge lezers tot 16 jaar?

Lezen heeft alleen maar voordelen. Wij geloven dan ook dat lezen best mag worden aangemoedigd bij young adults. Omdat iedereen, van jong tot oud, een goed boek verdient, vind je bij ons een ruim aanbod aan de beste jeugdboeken voor kinderen tot 16 jaar. Ben jij op zoek naar de beste jeugdboeken voor je tiener vanaf 10 jaar? Dan vind je bij ons klassiekers zoals Kruistocht in spijkerbroek, Mathilda en Harry Potter. Kent jouw zoon of dochter deze boeken al vanbuiten? Dan vind je hier ook nieuwe jeugdboeken waarin hij of zij zich helemaal kan verdiepen. Wat dacht je van De Grijze Jager, Alex Rider of Dagboek van een muts? Dit zijn slechts enkele van de duizenden nieuwe kinder- en jeugdboeken die je vindt in onze boekhandel voor tieners tot 16 jaar.

De leukste boeken voor elke young adult

Welke boeken zijn volgens jouw kind of kleinkind de beste? Het antwoord is waarschijnlijk afhankelijk van zijn of haar leeftijd en interesse. Omdat elk kind anders is, hebben we de beste jeugdboeken in elke categorie beschikbaar voor kinderen tot 16 jaar. Denk daarbij aan spannende boeken, maar ook aan boeken vol humor, vriendschap of avontuur. Ook vind je in onze winkel nieuwe en informatieve jeugdboeken zoals Programmeren voor kinderen of Kids Labo. Voor de actieve jeugd die vindt dat ze al genoeg met hun neus in de boeken zit op school, hebben we ook speel- en doeboeken en creatieve knutselboeken.

Verken ons aanbod of bestel je boeken snel online

In onze winkel in Mechelen verken je op je gemak alle boeken in ons aanbod. Kan jouw jonge lezer niet wachten om dat nieuwe boek in handen te krijgen? Dan bestel je het toch snel even online in onze webshop! Wil jij op de hoogte blijven van de beste, nieuwe jeugdboeken die verkrijgbaar zijn bij Boekhandel Pardoes voor kinderen tot 16 jaar? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je geeft zelf aan in welke jeugdboeken jij geïnteresseerd bent. Heb je vragen over een bepaald boek of over onze winkel? Bel dan naar 015 71 56 50 ,vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar mechelen@boekhandelpardoes.be.