Geronimo Stilton boeken

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Geronimo Stilton boeken

Ontdek de Geronimo Stilton boeken, geschreven door de beroemdste muis van Fantasia, bij Boekhandel Pardoes in Mechelen. Geronimo schreef ondertussen al verschillende series, zoals de Fantasia boeken en de Reis door de tijd boeken. Je ontdekt al deze boeken en meer in onze winkel en webshop. Lees dus snel verder.

Boekenwinkel in Mechelen

 

Ontdek de avonturen van Geronimo Stilton in zijn leuke boeken

De boeken van Geronimo zijn immens populair bij kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Deze autobiografische verhalen vertellen dan ook alles over de dolle avonturen van Geronimo, een dappere en zachtaardige muis. Zo neemt hij het in de Fantasia boeken op tegen wezens als trollen en draken om het land te redden van de ondergang. Geronimo pende zijn avonturen in Fantasia al neer in meer dan 10 boeken. Lezers kunnen zich de wereld van de Geronimo Stilton boeken helemaal inbeelden dankzij de prachtige, fantasierijke illustraties en de 3D-pagina’s.

 

Reis door de tijd of ontdek klassieke verhalen in een nieuw jasje

Geronimo is een vlijtige schrijver die zich niet beperkt tot zijn avontuurlijke Fantasia boeken. Zo schreef hij ook Reis door de tijd boeken over belangrijke gebeurtenissen en personen van vroeger. Zo bezoekt Geronimo het Wilde Westen van Amerika, de dinosauriërs in de oertijd, maar ook keizer Napoleon en piraat Sir Francis Drake. Ben je op zoek naar geschikte boeken voor de beginnende lezer? Deze behulpzame muis helpt je graag leren lezen met zijn Kijk en lees boek. Ook schreef deze dapper muis verschillende stripboeken en hervertellingen van klassieke romans. Zo zie je maar, Geronimo Stilton schreef boeken voor elke leeftijd en elke lezer.