Select Page

TIP van PARDOES: ‘Het buitengewone boek dat zichzelf opeet’ van Susan Huyes en Penny Arlon, met prachtige illustraties van Pintachan is een verademing.

Dit Eco-karton- doeboek is echt top! Alles in dit boek dat zichzelf ‘opeet’ wordt gebruikt. Elke snipper elke papiervlok, is herbruikbaar en recyclebaar! Ook de rug, de opslag en alle papierrestjes na het uitkippen zijn bruikbaar.

Elke pagina in het boek is een project dat samen met jou helpt om de aarde te redden. Je gaat plasticvrije tasjes maken, eco-picknicken, vampiers verjagen, appelzaaibakjes maken, upcycle-badges ontwerpen, eco- lijm maken, …

Kortom ga aan de slag met dit doeboek en aan het einde van deze leuke opdrachten en projecten houd je van dit boek, dat je eerst in je handen had, niets meer over. Hoe speciaal is dat?!

Beide auteurs van dit boek Susan Hayes en Penny Arlon hebben al verscheidene mooie prijzen gewonnen met hun werk. En als je het aan mij vraagt, staat dit boek ook al te trappelen om een prijs in ontvangst te nemen. 😊

Veel plezier en kom zeker je creatieve resultaten in onze winkel showen, bij Pardoes. Ontvoeringsplein 12 in Mechelen! Allemaal welkom!

Voor knutselfanaten vanaf 7 jaar.
Voor 15.99 euro is het boek van jou.

550×758 (1)