Select Page


Tip van Pardoes

Home » Tip van Pardoes
Tips van Pardoes – ‘Dat kan ik niet, dat kan ik wel’

Tips van Pardoes – ‘Dat kan ik niet, dat kan ik wel’

Tip van Pardoes: Dat kan ik niet, dat kan ik wel Keigrappig informatief boek, waarbij je kiest aan welke kant je begint te lezen: voor- of achteraan. Zo ontdek je eerst wat de dieren niet kunnen, en dan wat ze wél kunnen. Of andersom natuurlijk. Met grote, grafische...

read more
Tips van Pardoes – ‘X-scape’

Tips van Pardoes – ‘X-scape’

TIP van PARDOES: ‘X-SCAPE’Wow! Even bekomen van dit spannend avontuur!Het boek start wanneer het hoofdpersonage Amber wakker wordt op een onbekende plek. Ze ontdekt dat ze hier niet alleen is. Een vrouw, een man en twee jongens delen haar lot. Waarom is ze hier? Wie...

read more
Tips van Pardoes – ‘Morgen is er weer een dag’

Tips van Pardoes – ‘Morgen is er weer een dag’

TIP van PARDOES: ‘Morgen is er weer een dag’Misschien hebben jullie net als ik ooit al eens iets fout gezegd of een kort en onbeleefd antwoord aan iemand gegeven? Nadien voelde ik me heel ongemakkelijk en wist soms niet goed hoe ik dit terug kon goedmaken.Inderdaad,...

read more
Tips van Pardoes – ‘Een paard met een strik om’

Tips van Pardoes – ‘Een paard met een strik om’

TIP van PARDOES: ‘Een paard met een strik om’Ik ga op vakantie en ik neem mee... een tof boek!Ik ga op vakantie en ik neem mee… een tof boek met een leuke titel!Ik kan je ook verklappen dat niet alleen de titel van dit boek leuk klinkt. Ook het verhaal in het boek is...

read more
Tips van Pardoes – ‘Thea Stilton – De mooiste zomer’

Tips van Pardoes – ‘Thea Stilton – De mooiste zomer’

TIP van PARDOES: ‘Thea Stilton - De mooiste zomer’Alweer een superspannend avontuur van de Thea Sisters!Zomer! Zomer! Zomer!En dat kan je nu echt wel letterlijk zeggen. Het is heerlijk warm en ideaal weer om eens te gaan varen.Dit dachten de Sisters ook en zo gingen...

read more
Tips van Pardoes – ‘Stekelhaar is echt niet raar’

Tips van Pardoes – ‘Stekelhaar is echt niet raar’

TIP van PARDOES: ‘Stekelhaar echt niet raar’Wat een geweldig prentenboek van Nadia Budde, in de vertaling van Edward van de Vendel! Eerst en vooral ‘Wat een top illustraties’ en ten tweede ‘Wat een prachtige boodschap’. Meer hoef ik hier eigenlijk niet over te...

read more