Select Page

TIP van PARDOES: ‘Een paard met een strik om’

Ik ga op vakantie en ik neem mee… een tof boek!
Ik ga op vakantie en ik neem mee… een tof boek met een leuke titel!

Ik kan je ook verklappen dat niet alleen de titel van dit boek leuk klinkt. Ook het verhaal in het boek is leuk!
Vik gaat een dagje wandelen en komt op zijn tocht een heleboel gekke figuren tegen. Deze tocht wordt een ware ruiltocht waar Vik paarden, oude emmers zoete koekjes krijgt en weer weggeeft voor iets nieuws, iets anders, iets beters? Ohja hij is ook even koning, maar dat duurt niet zo lang want zijn mantel stinkt. Dan kan hij een zoen krijgen en loopt hij veertig rovers tegen het lijf… Als dat maar goed afloopt…

Ik ga op vakantie en ik neem mee… ‘Een paard met een strik om’.

Het nieuwe boek van Stefan Boonen, met illustraties van de geweldige Julie Vangeel is een absoluut hebbeding! Voor 17.50 Euro maakt het jouw boekenkast compleet.

Voor een kind met pit vanaf 7 jaar.

550×758 (1)