Feestelijk openingsweekend nieuwe locatie Pardoes!

19 & 20 februari is het zo ver: dan vieren we onze verhuis naar het stationsgebouw Nekkerspoel met een feestelijk openingsweekend! We vieren met 10% korting en een gratis geschenk per betalende klant. Bovendien kan je een hoop populaire auteurs ontmoeten, onder andere Marc De Bel, Bjorn van den Eynde en Geronimo Stilton zullen van de partij zijn, net als tal van anderen. Het precieze uurschema van de signeersessies volgt spoedig. Als laatste zullen er ook nog demonstraties zijn van de nieuwste Smart Games. Met andere woorden: een feestelijk weekend dat je niet wil missen!

Tot midden februari blijven we natuurlijk open op de Ijzerenleen, dus kom zeker eens langs om te genieten van onze verhuiskorting! We geven zomaar 25% korting die enkel in de winkel zelf geldt.

Pardoes zal deel uitmaken van de belevingsruimte in de monumentale stationshal Mechelen-Nekkerspoel om daar uit te groeien tot een grote belevingsboekhandel. “Dit moet de mooiste kinderboekhandel in Europa worden, waar kinderen verhalen kunnen beleven, in contact komen met auteurs en hun favoriete personages ontmoeten.” Lees het volledige artikel hier.

550×758 (1)