Select Page

Feestelijk openingsweekend nieuwe locatie Pardoes!

19 & 20 februari is het zover: dan vieren we onze verhuis naar het prachtige stationsgebouw van Nekkerspoel met een feestelijk openingsweekend! We vieren met 10% korting en een gratis geschenk per betalende klant. Bovendien kan je je favoriete auteurs ontmoeten, zoals Marc De Bel, Bjorn Van Den Eynde en Geronimo Stilton. Tijdens dit weekend zullen ook de nieuwste Smart Games gedemonstreerd worden. Met andere woorden: een feestelijk weekend dat je niet wil missen!

Tot 12 februari blijven we beschikbaar op de Ijzerenleen, dus kom zeker nog eens langs om te genieten van onze verhuiskorting! We geven zomaar 25% korting op alle aanwezige stock in de winkel.

 

Pardoes zal deel uitmaken van de belevingsruimte in de monumentale stationshal Mechelen-Nekkerspoel om daar uit te groeien tot een grote belevingsboekhandel. “Dit moet de mooiste kinderboekhandel in Europa worden, waar kinderen verhalen kunnen beleven, in contact komen met auteurs en hun favoriete personages ontmoeten.” Lees het volledige artikel hier.

 

Planning signeersessies en activiteiten openingsweekend:

  • Wanneer: 19 & 20 februari 2022 van 10u00 tot 18u00
  • Waar: Ontvoeringsplein 12, 2800 Mechelen
Bjorn VDE

Bjorn Van Den Eynde

Zaterdag: 13u00 – 15u00

Bjorn is een jeugdauteur, scenarist en regisseur uit Lier, België. Hij schrijft niet alleen de superspannende reeks Team Mortis, maar ook verschillende films en tv-scenario’s (Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Hotel 13, Galaxy Park en Mega Mindy). De eerste film die hij schreef, won de Ensor voor beste jeugdfilm. Bjorn is niet alleen dol op schrijven, maar is ook altijd te vinden voor een babbel met zijn lezers en lezeressen.

Marc

Marc De Bel

Zondag: 16u00 – 18u00

Marc de Bel (1954) gaf twintig jaar les in het vierde leerjaar. In 1986 debuteerde hij met ‘Het ei van oom Trotter’, een verhaal dat in de klas nooit uitverteld geraakte. Sindsien is hij fulltime auteur en verschenen er al meer dan 150 titels van zijn hand. Hij valt geregeld in de prijzen bij de Kinder- & Jeugdjury, ontving al De Kleine Cervantes voor ‘Ule’ en meerdere van zijn boeken werden met de Inclusieve Griffel beloond.

GSpng

Geronimo Stilton

Zaterdag & zondag: 11u00 – 13u00

Geronimo Stilton is niet alleen een muis, maar ook eigenaar van zijn eigen uitgeverij! De favoriete bezigheid van dit warhoofd is schrijven. Al zijn boeken zijn een hit in Rokford op Muizeneiland! Geronimo schrijft grappige verhalen, die zachter zijn dan Mozzarella, pittiger dan Gorgonzola en lekkerder dan Roomkaas.

De boeken van Geronimo Stilton zijn niet alleen bestsellers op Muizeneiland, maar ook ver daarbuiten!

bumbapng

Bumba

Zaterdag: 14u00-15u30

Bumba is een ietwat ondeugende, maar immer vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu. In hun circus beleven Bumba en vele andere bontgekleurde figuren, korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten.

Maar er is nog veel meer! Luister naar je favoriete sprookjes aan de luisterpaal van Het Geluidshuis, geniet van de ballonartiesten …

Genoeg redenen om naar ons openingsweekend te komen dus!