Team Mortis boeken

Ontdek de spannende Team Mortis boeken bij Boekhandel Pardoes, de winkel en webshop gespecialiseerd in kinder- en jeugdboeken. In ons aanbod vinden kinderen en tieners van elke leeftijd boeken die hen kunnen bekoren. Van de spannende boeken van Team Mortis en de Hongerspelen tot informatieve boeken en romantische verhalen.

Waag je in de spannende wereld van de Team Mortis boeken

Team Mortis is een serie spannende boeken voor tieners geschreven door Belgische auteur Bjorn Van den Eynde. Het verhaal begint met tiener Erika Storm die wordt gedwongen te werken voor spionagedienst Team Mortis. Haar eerste zaak? De mysterieuze verdwijning van twee balletdansers onderzoeken. Kan ze het mysterie oplossen? Ontdek het in de spannende de Team Mortis boeken. Deze serie met populaire kinderboeken bestaan ondertussen al uit 11 boeken. Begin jij net aan de serie? Dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open met deze boeken van Team Mortis.

Ontdek al onze tienerboeken

Heb je alle boeken van Team Mortis al gelezen en kan je niet wachten tot het volgende boek van Bjorn Van den Eynde verschijnt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan brengen we je meteen op de hoogte wanneer het zover is. Ondertussen vind je in onze young-adultsectie nog heel wat andere spannende boeken voor urenlang leesplezier.

Bestel jouw boeken online of bezoek onze winkel

Bestel de Team Mortis boeken en andere populaire kinderboeken bij Boekhandel Pardoes. Kom langs in de fysieke winkel in Mechelen of bestel via de webshop. Ook online bieden we je namelijk een ruime aanbod boeken. Heb je vragen over onze boeken of onze winkel? Stel ze dan via het contactformulier of bel naar 015 71 56 50.

Toont alle 15 resultaten