TIP van PARDOES: ‘Wie wint de dans?’, van Thea Stilton

Uiteraard kennen jullie allemaal Geronimo Stilton, de beroemde schrijversmuis.

Net zoals vele lezertjes vind ik zijn boeken heel boeiend om te lezen en ook heel aantrekkelijk door de verschillende lettertypes en kleuren die hij gebruikt.

Enkele jaren geleden was hij op zoek naar mogelijkheden om nóg meer kinderen aan het lezen te krijgen. Daarom heeft hij verschillende boeken van hem in een ‘Makkelijk Lezen’ uitgave op de markt gebracht. Deze boeken heeft hij aangepast met een groter lettertype, meer regelafstand, extra witregels en minder moeilijke woorden.

Zijn jongere zus Thea Stilton schrijft ook boeken en kwam op het lumineuze idee om ook een superspannend avontuur van de Thea Sisters op AVI-niveau te schrijven, speciaal voor de allerjongste fans!

Dit keer doen de Sisters mee aan een danswedstrijd. Heb jij ook zin om mee te doen? De zomer is voorbij. Het is weer tijd voor school. Dat is niet erg, want het wordt een leuk jaar!

Veel dans, muziek en lol. Maar wat als het om winnen gaat? En een paar muizen spelen vals? Is het dan nog leuk? Dans mee met Pam, Koko en de rest!

Je kan de bijhorende bladwijzer gebruiken als een soort liniaal om het boek nog makkelijker te lezen.

Veel leesplezier.

Mia

550×758 (1)