Select Page

TIP van PARDOES: ‘’t Verrukkelijke kinderbakboek’

Boeken hoeven niet altijd leesboeken of prentenboeken te zijn. Een bakboek kan gewoon ook en deze zijn vaak heel fijn om in huis te hebben voor je kinderen! Zeker voor de komende koude en natte winterdagen, want het geeft meteen inspiratie voor een leuke binnenactiviteit. Wat is er gezelliger dan samen met je (klein)kinderen in de keuken wat lekkers uit de oven te toveren en het huis heerlijk te laten ruiken naar cake en koekjes?

Dit bakboek is al toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. De recepten zijn eenvoudig en de ingrediënten heeft iedereen wel in huis. Het boek wordt per seizoen ingedeeld en recepten worden afgewisseld met grappige gedichtjes en speelse weetjes (dus eigenlijk is het ook een beetje een leesboek). De familie Bakker en Wal de vis komen doorheen het boek terug in de vorm van grappige illustraties die het geheel een extra touch geven.

We hebben nog meerdere kook- en bakboeken voor kinderen in onze winkel, dus kom zeker eens een kijkje nemen, want het is een perfect eindejaarscadeau!

550×758 (1)