07.10 ꓲ Het Geluidshuis stelt voor ‘Piep Fladdermuis en het hart van de Yeti’

Piep Fladdermuis

Het Geluidshuis stelt op zaterdag 7 oktober een nieuw luisteravontuur voor van Piep Fladdermuis! En jij kunt daarbij zijn!

Auteur Kim Crabeels komt alles vertellen over deze kleine, gele held, terwijl illustrator Emma Thyssen de personages vormelijk tot leven brengt. Acteur Dominique Van Malder is ook van de partij om samen met Kim en Emma jouw boek te signeren.

We organiseren twee sessies, om 15u én 16u30, met telkens een signeermoment achteraf. Boeken kan je kopen voor of na de sessie.  

Praktisch: 

  • Zaterdag 7 oktober 2023
  • Programma:
    • Twee sessies: om 15u (volzet) én om 16u30
    • Telkens eerst een voorleessessie, nadien kan je je boek laten signeren. Wel graag eerst je boek afrekenen alvorens aan te schuiven aan de signeertafel.
  • Het event is gratis, maar inschrijven is verplicht. dat kan je hier doen
Piep Fladdermuis en het hart van de Yeti bk met cd

Piep Fladdermuis is een buitenbeentje. Hij is de enige vleermuis die niet bang is in het licht. Meer nog: Piep is er dol op! Elke ochtend wacht hij af tot de Grote Grot vleermuisstil wordt. Zodra de andere Fladdermuizen ondersteboven hangen te ronken, vleermuist hij er stiekem vanonder. Op naar het licht!

In dit tweede, nieuwe avontuur slaat een zwoele zomeravond in het Sprekende Dierenbos plotsklaps om in een ijzige winternacht. Een geheimzinnige fluittoon jaagt de Fladdermuizen de bibber op het lijf en verandert hun Grote Grot in een groot vriesvak! Piep Fladdermuis trekt zijn stoute sneeuwraketjes aan. Vindt hij de ware fluiter en verjaagt hij de winter? Of eindigt hij als een dierenijsje of een gele jachttroffee?


Met de stemmen van onder andere Dominique Van Malder als verteller, Evelien Bosmans als Piep Fladdermuis.