Select Page

19.06 ꓲ Meet & Greet met MeisjeDjamila

MeisjeDjamila bij Pardoes

Ben jij fan van MeisjeDjamila, dé ster van Youtube en TikTok? Kom dan op woensdag 19 juni langs bij Pardoes en ontmoet jouw idool in levende lijve! 

Onlangs verscheen Mila en de magische dromenvanger, een fantastisch nieuw boek, geschreven door Djamila samen met Daniëlle Bakhuis, en geïllustreerd door Jelke van Antwerpen.
Op 19 juni kan je Djamila ontmoeten en jouw exemplaar van haar boek, Mila en de magische dromenvanger, laten signeren. 
Ben je er graag bij? Schrijf je dan meteen in, want de plaatsen zijn beperkt.

Voor lezers vanaf 7 jaar. 

Praktisch:
Er zijn twee tijdsloten, van 13 uur tot 14 uur en van 14.15 uur tot 15.15 uur
Je kunt je inschrijven via onderstaande links: 

Let op! Eén ticket telt voor één kind en een begeleider. Heb je meerdere kinderen die graag zouden willen langskomen? Selecteer dan meerdere tickets. 

Mila en de magische dromenvanger

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is het beste cadeau dat ze ooit heeft gekregen. En als ze die avond gaat slapen, blijkt het niet zómaar een dromenvanger te zijn: hij is magisch!

Mila komt in Dromenlaan terecht, waar Somnia, een vrolijk mannetje met paarse ogen, haar rondleidt. Hij legt haar uit dat in Dromenlaan verschillende droomhuizen staan waar je naar binnen kan gaan en verschillende dromen kan beleven! Het enige wat Mila hoeft te doen is een deurtje kiezen…

En jij kan als lezer hetzelfde doen! Dit boek lees je namelijk in de volgorde die je zelf kiest. Welke droom wil jij dromen vannacht? Wil je heerlijk zwemmen in de zee tijdens een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Wil je hoog boven de wolken vliegen zonder vleugels? Of wil je misschien een fantastische tijdreis maken? Het kan allemaal. Droom maar fijn!

Voor lezers vanaf 7 jaar

Mila en de magische dromenvanger
ISBN: 978 90 4887 531 3
€ 18,99
Moon
Mila en de magische dromenvanger – Boekhandel Pardoes