Select Page

02.06 ꓲ Marc de Bel & Friends

Marc de Bel bij Pardoes

Marc de Bel moeten we jullie niet meer voorstellen. In 1986 debuteerde hij met ‘Het ei van oom Trotter, een verhaal dat nooit uitverteld geraakte. Sindsdien verschenen al meer dan 200 titels van zijn hand en valt hij nog geregeld in de prijzen.

Dit jaar viert Marc de Bel zijn 70ste verjaardag. Daarom zetten we hem graag in de bloemetjes. Ook jij kunt daarbij zijn. 

Op zondag 2 juni komt hij naar Pardoes om voor te lezen uit zijn boeken. Nadien beantwoordt hij al jullie vragen en signeert hij zijn boeken. Bj elk aangekocht boek krijg je een boeboekstrip en een boeboekposter gratis erbij! 

Maar Marc de Bel komt niet alleen. Jasper Van Loy, auteur van de biografie van Marc de Bel, Belhamel, zal aanwezig zijn om de boeken te signeren. En ook Stephanie Dehennin, illustratrice van Mali en de vlinders, het meest recente boek van Marc de Bel, sluit mee aan. 

PRAKTISCH

  • Zondag 2 juni 2024
  • De voorleessessies van 11 uur en 14 uur zijn  jammer genoeg volzet, maar je kunt Marc de Bel nog altijd komen begroeten. 
    Na de tweede voorleessessie, rond ca. 15 uur, signeert hij zijn boeken, samen met Jasper Van Loy en Stephanie Dehennin én maakt hij tijd om zijn lezers te begroeten. 
  • Rond 15.30 uur maakt Marc de Bel ook de winnaar bekend van de originele ets. Wil jij nog kans maken op dit mooie werk? Schrijf dan een leuke anekdote, een persoonlijke leeservaring of zelfs een heel verhaal en bezorg ons voor 31 mei jouw inzending, in de winkel of via wedstrijd@boekhandelpardoes.be. Veel succes! 
Ets Marc de Bel