Hoera! Ontmoet de Sint op 30 november bij Pardoes! 

Zijn jouw (klein)kinderen dit jaar braaf geweest? Goed nieuws! Woensdag 30 november komt Sinterklaas samen met de roetpieten en heel veel lekkers op bezoek bij Pardoes. Zij worden vergezeld door Thaïs Vanderheyden, auteur van de ‘Spiekpietjes’.

De Sint komt naar Pardoes

Tussen 15u en 17u is Sinterklaas zelf aanwezig samen met zijn roetpieten.

Tussen 15u en 16u30 komt Thaïs Vanderheyden voorlezen en kan je aansluitend al je boeken van de Spiekpietjes laten signeren door haar.

Ontdek hieronder enkele Spiekpietjes boekentips:

Spiekpietjes – goed nieuws
Spiekpietjes – Paniek in de speelgoedfabriek
Spiekpietjes – Een heel jaar
Thaïs Vanderheyden ©shootforthemoon

Thaïs Vanderheyden

Thaïs Vanderheyden studeerde kunstgeschiedenis en volgde tekenles aan de academie van Brugge. In 2009 vond ze maar geen geschikt ontwerp voor het geboortekaartje van haar tweede zoontje, dus maakte ze er zelf maar een. Ondertussen heeft ze van haar hobby haar beroep kunnen maken en tekende en schreef ze meerdere succesvolle kinderboeken, zoals ‘Spiekpietjes’ en ‘De warenhuismuisjes’. Van haar werk verschenen al vertalingen in het Frans, het Chinees, het Koreaans en het Italiaans. Voor ‘Grote Kunst voor Kleine Kenners’ combineerde ze haar opleiding als kunsthistorica met haar tekentalent en bracht ze kunst zo dichter dan ooit bij jonge kinderen. Met ‘De vuilnisbeltbeestjes’ leert Vanderheyden kinderen op een speelse manier het belang van recycleren.

©shootforthemoon