22.03 ꓲ Filmvoorstelling Gruwelijke Rijmen

 

Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Cindy, maar zij heeft een oogje op de prins. En waar komt die gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan? Onder het alziend oog van de boze wolf lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten.

De verfilming van Roald Dahls Gruwelijke rijmen brengt een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar in een ingenieus verhaal voor alle leeftijden. Even hilarisch als poëtisch, vol ondeugende twists en verrassende ontknopingen.

Lumière Mechelen organiseert samen met jeugdboekenwinkel Pardoes deze voorstelling in het kader van de jeugdboekenmaand. Voor de film genieten de kinderen van een voorleessessie door Pardoes. De voorleessessie start om 14 uur. De film start om 14.30 uur.

  • Locatie: cinema Lumière, Frederik de Merodestraat 28, 2800 Mechelen
  • woensdag 22 maart, 14u
  • vanaf 6 jaar

Op vertoon van je cinematicket van deze voorstelling krijg je 10% korting op jeugdboeken bij Pardoes. Actie geldig t.e.m. 23 april en enkel geldig in de winkel.