Franchise info

Welkom bij Pardoes, hét referentie franchiseconcept op de markt van Vlaamse kinder- en jeugdboeken in België.

Onze missie: Pardoes wil een groep van kinder-en jeugdboekhandels zijn waar kinderen het leesplezier ontdekken dankzij een mooi en goed assortiment. Bij Pardoes staat de klant centraal en ondersteunen we hem met voortreffelijk advies en service. Wij zijn verheugd dat u geïnteresseerd bent om meer over ons project te vernemen.

Het is uw passie om een kinder- en jeugdboekhandel uit te baten maar u weet ook dat het In de huidige economische omstandigheden niet evident is dat helemaal alleen te doen.  Retail vraagt goede vaardigheden op diverse gebieden en bovendien zijn kinder- en jeugdboeken nog eens een specialiteit op zich. Wij zijn er daarom van overtuigd dat samenwerken binnen de Pardoes-franchiseformule u meteen de juiste duw in de rug zal geven en dat dankzij de vereende krachten en onze kennis, uw weg naar succes een realiteit kan worden.

Als lid van de Pardoes-franchiseformule krijgt u de kans uw zaak uit te bouwen op basis van een uniek en bewezen concept, aangevuld met een uitgebreide opleiding, professionele begeleiding en enthousiaste ondersteuning. U staat er niet alleen voor maar kan rekenen op de jarenlange kennis die binnen ons bedrijf werd opgebouwd en u kan leren van de ervaring van de andere leden van de Pardoes-franchisegroep.

Het winkelconcept Pardoes staat garant voor een boeiende en gevarieerde commerciële uitdaging en een intens contact met de klant. Want bij Pardoes gaat het om meer dan alleen boeken verkopen; u bent de gids en vertrouwenspersoon van uw klanten en u geeft zo uw persoonlijke toegevoegde waarde aan het hele concept.

Wilt u meer weten en hebt u een stevige zin om deze uitdaging aan te gaan? Mail dan je contactgegevens naar  info@boekhandelpardoes.be. Wij nemen dan spoedig met u contact op om een afspraak te maken.

Bent u een school of leerkracht? Bekijk hier uw voordelen