Boekhandel Mechelen

N

Levering binnen 2 werkdagen

N

Meer dan 120 vierkante meter

N

Boeken van 0 tot 16 jaar

Home » Boekhandel Mechelen

Bij Boekhandel Pardoes in Mechelen vind je de leukste boeken voor kinderen en tieners. Ben jij op zoek naar leuke voorleesverhalen voor je kleine kinderen? Of zit jouw zoon of dochter altijd met de neus in een spannend of grappig boek? Dan vind je bij ons het perfecte boek waarmee jouw kinderen weer helemaal kunnen wegdromen en hun verbeelding aan het werk zetten.

Boekenwinkel in Mechelen

Boeken voor elke leeftijd en elke lezer in onze boekhandel in Mechelen

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom bij Boekhandel Pardoes in Mechelen in hun zoektocht naar het perfecte boek, hetzij een grappig of net een leerrijk boek. Hier vind je leuke voorleesboekjes voor de allerjongsten, maar ook stoere verhalen voor jouw tieners. Zoek je een manier om je kinderen educatief bezig te houden op een regenachtige dag? Kies dan voor een van de knutselboeken of speelboeken. Wat voor boek ook jouw voorkeur heeft, in onze boekhandel in Mechelen vind je altijd net wat je zoekt en misschien nog wel meer. Ons aanbod bevat namelijk alles van klassiekers zoals Harry Potter tot de nieuwste uitgaves van de Warrior Cats.

Ook online bestellen mogelijk

In Mechelen is er een maar één adres voor de leukste kinder- en jeugdboeken: Boekhandel Pardoes. Wist je dat je ook online dat nieuwe boek voor je zoon of dochter bestelt bij ons? Maak je keuze en plaats je boeken in het winkelmandje. Betalen doe je vervolgens veilig online of via een overschrijving. Wil jij geen enkel boek van de favoriete auteur of serie van je kind missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Bij vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 015 71 56 50.